1 / 57

Nobila Airport Hotel

Charleston - SC, USA

Om Cotonou

Nobila Airport Hotel ligger i Cotonou nära flygplatsen, en fem minuters bilfärd från både Fondation Zinsou och Hantverkscentret. Detta hotell med exklusiv profil ligger 1,5 km från Fidjrosse-stranden och 4,8 km från Centralmoskén i Cotonou. Känn dig som hemma i ett av de 70 rummen med minibarer och platt-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Fidjrosse-stranden - 1,3 km
Fondation Zinsou - 2 km
Hantverkscentret - 4,8 km
Centralmoskén i Cotonou - 4,8 km
Marche Dantokpa - 5,7 km
Cotonous katedral - 5,8 km
Grand Marché de Dantokpa - 6,5 km
Fetish Market - 6,5 km
Da Silva Museum - 36,9 km
Royal Palace - 37,7 km
Musée Ethnographique de Porto Novo - 37,7 km
Charles de Gaulle Stadium - 38,1 km
Musée d'Histoire de Ouidah - 38,1 km
Kpassès heliga skog - 38,6 km
Python Temple - 40,3 km

Nobila Airport Hotel rekommenderar att du använder flygplatsen Cotonou (COO-Cadjehoun) - 1 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service dygnet runt, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. Planerar du ett event i Cotonou? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 67 kvadratmeter, däribland konferensrum och 2 mötesrum. Flygtransfer tur/retur är gratis (tillgänglig dygnet runt). Njut av utsikten från deras terrassen och dra nytta av deras gratis wi-fi och conciergetjänster. Detta hotell har även en tv i allmänt utrymme och varuautomat. Njut av lokala och internationella rätter på Akwaba, en av de 2 restaurangerna detta hotell ståtar med, eller stanna på rummet och nyttja dess rumsservice dygnet runt. Slappna av med en god drink på en av boendets 2 barer/lounger. En gratis kontinental frukost erbjuds på vardagar mellan 06.30 och 10.00 och på helger mellan 06.30 och 11.00.
  • Spjälsäng (babysäng): XOF 13000.0 per dag
  • Avgift för extrasäng: XOF 19000.0 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.
  • Kontaktfri incheckning är tillgänglig.

Karta över Nobila Airport Hotel

Adress

Nobila Airport Hotel

Cotonou, Benin

N 6.353633 E 2.388335

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare