1 / 63

Leopard Beach Resort & Spa

Om Diani-stranden

Leopard Beach Resort & Spa ligger i Diani-stranden på stranden, en fem minuters bilfärd från både Diani Beach och Diani – Chale Marine National Park and Reserve. Denna resort med lyxprofil ligger 40,7 km från Nyali Beach och 43 km från Bamburi Beach. Känn dig som hemma i ett av de 158 luftkonditionerade rummen med platt-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Badrummen har badkar eller dusch och bidéer. På rummet finns värdeförvaringsskåp och skrivbord. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Diani – Chale Marine National Park and Reserve - 0,1 km
Diani Beach - 1,6 km
Kongo Mosque - 3,3 km
Galu Kinondo - 10,1 km
Tiwi Beach - 10,4 km
Kaya Kinondo Sacred Forest - 13,3 km
Chale Beach - 18,8 km
Naturreservatet Shimba Hills - 22,8 km
Mombasa marina nationalpark - 24,5 km
Holy Ghost Cathedral - 31,5 km
Two Tusks - 32 km
Jain Temple - 32,1 km
Fort Jesus - 32,3 km
Mombasa Island - 32,5 km
Sikh Temple - 32,6 km

Närmaste flygplatser är:
Ukunda (UKA) - 3,8 km
Mombasa (MBA-Moi Intl.) - 41,4 km

Rekommenderad flygplats för Leopard Beach Resort & Spa är Mombasa (MBA-Moi Intl.).

Gäster har tillgång till bland annat business-service, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift och avgiftsfri parkering finns även på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan passa på att njuta av massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här erbjuds gym, utomhuspool och inomhuspool. Denna resort har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en spelhall. Denna resort har 6 restauranger och erbjuder också möjligheten att stanna på rummet och nyttja dess rumsservice. Koppla av med en drink på boendets strandbar eller en av 3 barer/lounger. Här erbjuds en gratis komplett frukost dagligen mellan 07.00 och 09.00.
  • Förhandsbokningar krävs för golftider. Bokningar kan göras genom att kontakta denna resort innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.

Karta över Leopard Beach Resort & Spa

Adress

Leopard Beach Resort & Spa

Diani-stranden, Kenya

N -4.28424 E 39.591156

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare