1 / 28

Om Djerba Midun

Rummen har privata balkonger. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. På rummet finns värdeförvaringsskåp och barntillsyn på rummet (tilläggsavgift). Städning erbjuds dagligen. Gäster har tillgång till bland annat expressincheckning, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift och gratis parkeringsservice finns även på plats. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här erbjuds både privat strand, nattklubb och gym. Detta hotell i medelhavsstil har även gratis wi-fi, conciergetjänster och barnpassning mot en avgift. Vill du ge dig ut på en shoppingrunda är det bara att hoppa på boendets buss (avgift tillkommer). Avsluta dagen med en drink på boendets bar, strandbar eller bar vid poolen.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • En stadsskatt tas ut av staden och betalas på boendet. Undantag kan finnas. Kontakta boendet med hjälp av uppgifterna i bokningsbekräftelsen för mer information.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Förhandsbokningar krävs för golftider. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • I enlighet med nationell eller lokal lagstiftning kan luftkonditionering vara begränsad till särskilda tider på dygnet under vissa delar av året.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.

Karta över Diar Yassine

Adress

Diar Yassine

Djerba Midun, Tunisien

N 33.836701 E 10.99978

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare