1 / 28

Extended Stay America Suites Atlanta Gwinnett Place

Om Duluth

Extended Stay America Suites Atlanta Gwinnett Place ligger i Duluth (i området Gwinnett Place), 1 minuter med bil från Gwinnett Place Mall och 7 minuter från Sugarloaf Mills. Detta hotell ligger 25,8 km från Stone Mountain Park (nöjesfält och friluftspark i Georgia) och 6,2 km från Gas South Arena. Känn dig som hemma i ett av de 114 rummen som har kök med kylskåp och spishäll. Sängen har sängtillbehör av högsta kvalitet, och samtliga rum har en dubbel bäddsoffa. Gratis wi-fi ser till att du kan hålla dig uppkopplad, och en 32-tums platt-tv med kabelkanaler erbjuder all underhållning du behöver. På rummet finns skrivbord och separata sittutrymmen. Städning erbjuds på begäran. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Pirate's Cove - 0,1 km
Gwinnett Place Mall - 0,4 km
Jeju Sauna - 0,7 km
McDaniel Farm Park - 1,8 km
Gwinnett International Farmers Market - 1,9 km
Mega Mart - 2,8 km
Club Drive Park - 3,7 km
Gas South Theater - 5,6 km
Hudgens Center for the Arts - 5,7 km
Southeastern Railway Museum - 5,8 km
Gas South Convention Center - 5,9 km
Gas South Arena - 6,2 km
Malibu Grand Prix - 7,1 km
Medieval Times - 7,2 km
Red Clay Theatre - 7,3 km

Närmaste flygplatser är:
Atlanta, GA (PDK-DeKalb-Peachtree) - 20,4 km
Atlanta, GA (FTY-Fulton County) - 53,2 km
Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport (ATL) - 54,5 km

Rekommenderad flygplats för Extended Stay America Suites Atlanta Gwinnett Place är Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport (ATL).

Gäster har tillgång till bland annat bagageförvaring, tvättmöjligheter och värdeförvaringsskåp i receptionen. Detta hotell har 2 konferensrum för olika typer av möten och events. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här har du tillgång till fitnesscenter, gratis wi-fi och varuautomat. Detta hotell ger dig möjlighet att lyxa till det lite med rumsservice (under begränsade tider). En gratis frukost att ta med ingår.
  • Avgift för husdjur: USD 25.00 per husdjur per natt (maximalt USD 150 per vistelse)
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar
  • Avgift för sen utcheckning: USD 25 (endast i mån av tillgång)
  • Avgift för städning: USD 10 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Ingen avgift tas ut för barn som är 17 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter).

Karta över Extended Stay America Suites Atlanta Gwinnett Place

Adress

Extended Stay America Suites Atlanta Gwinnett Place

Duluth, Georgia, USA

N 33.955925 E -84.1252

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare