1 / 31

Hampton Inn Egg Harbor Township Atlantic City

Atlantic City - NJ, USA

Om Egg Harbor Township

Gratis fast internet gör att du kan hålla dig uppkopplad och på rummet har du även kabel-tv och MP3-dockningsstationer. Privat badrum med gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns laptopanpassade värdeförvaringsskåp, skrivbord och telefon med gratis lokalsamtal. Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, business-service och reception (öppen dygnet runt). Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här har du tillgång till fitnesscenter, gratis wi-fi och conciergetjänster. Boendet har även ett picknickområde och varuautomat. Gäster kan enkelt ta sig till närliggande attraktioner med boendets buss (avgift tillkommer). Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Här erbjuds en gratis frukostbuffé på vardagar.

  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter).
  • Alkohol serveras inte här.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.
  • Boendet välkomnar alla gäster, oavsett sexuell läggning och könsidentitet (HBTQ+-vänligt).

Karta över Hampton Inn Egg Harbor Township Atlantic City

Adress

Hampton Inn Egg Harbor Township Atlantic City

Egg Harbor Township, New Jersey, USA

N 39.394836 E -74.559265

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare