1 / 100

Jaz Lamaya Resort - All inclusive

Marsa Alam Qussei, Egypten

Om El Quseir

Jaz Lamaya Resort - All inclusive ligger i El Quseir vid vattnet, en fem minuters bilfärd från både Röda havet och Blå lagunens strand. Detta boende med lyxprofil ligger 9 km från Port Ghalibs internationella marina och 17,2 km från Beduinmoskén. Känn dig som hemma i ett av de 389 rummen. Satellit-tv erbjuder underhållning. Badrummen har dusch och hårtorkar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Röda havet - 0,6 km
Blå lagunens strand - 2,2 km
Port Ghalibs internationella marina - 9 km
Beduinmoskén - 17,2 km
Sköldpaddsviken - 38,1 km
Marsa Shunas strand - 39,3 km
Akassia Aqua Park - 44 km

Jaz Lamaya Resort - All inclusive rekommenderar att du använder flygplatsen Marsa Alam (RMF-Marsa Alam Intl.) - 6,6 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service dygnet runt, limousine- och taxibokning och kemtvätt/tvättjänster. På detta boende erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferenscenter och mötesrum. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan njuta av massage. Efter ett dopp i en av 3 utomhuspooler kan du varva ned på den privata stranden. Detta boende har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en souvenirbutik eller tidningskiosk. Detta boende är all inclusive. Priser inkluderar måltider och dryck på matställen inom området. Avgifter kan tillkomma på vissa restauranger för särskilda middagar, rätter, drycker och andra bekvämligheter.

Du kan äta lunch och middag på boendets restaurang Al Diwan Restaurant eller bara ta det lugnt på rummet med rumsservice. Koppla av med en drink på boendets bar vid poolen eller en av 3 barer/lounger. En gratis frukostbuffé ingår.

  • En anläggningsavgift ger dig tillgång till: bastu, bubbelpool

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.

Karta Jaz Lamaya Resort - All inclusive

Adress

El Quseir

GPS: N 25.600461 E 34.610601

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare