1 / 52

Ikos Andalusia - All Inclusive

Estepona, Spanien

Om Estepona

Ikos Andalusia - All Inclusive ligger i Estepona (i området New Golden Mile), en kvarts bilfärd från både El Corte Ingles (varuhus) och Playa de Estepona. Detta hotell med lyxprofil ligger 11,8 km från Puerto Banus marina och 12,3 km från Playa Puerto Banús. Känn dig som hemma i ett av de 411 luftkonditionerade rummen med minibarer och smart-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Badrummen har badkar eller dusch och tofflor. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

El Saladillos strand - 0,7 km
Saladillos strand - 0,9 km
Malaga Province Beaches - 1,3 km
Playa de Arroyo las Cañas-Velerín - 1,7 km
Club Tenis Bel Air - 3,7 km
Flamingos Golfklubb - 4,1 km
Playa El Padrón - 4,3 km
Selwo äventyrspark - 4,4 km
Playa de Casasola-Atalaya - 4,7 km
Playa de Guadalmina - 7,3 km
Real Club de Golf Guadalmina - 8 km
Atalaya golf- och countryklubb - 8,1 km
Basílica de Vega Del Mar - 8,1 km
Playa de San Pedro - 8,2 km
Bulevar San Pedro Alcántara - 8,2 km

Närmaste flygplatser är:
Gibraltar (GIB) - 59,5 km
Málaga Airport (AGP), Málaga, Spanien - 70 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis dagstidningar i lobbyn, reception (öppen dygnet runt) och flerspråkig personal. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift och gratis parkeringsservice finns även på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan passa på att njuta av massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du tillgång till 6 utomhuspooler, en ångbastu och ett fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en frisersalong. Detta hotell är all inclusive. Priser inkluderar måltider och dryck på matställen inom området. Avgifter kan tillkomma på vissa restauranger för särskilda middagar, rätter, drycker och andra bekvämligheter.

Detta hotell har 7 restauranger och erbjuder också möjligheten att stanna på rummet och nyttja dess rumsservice dygnet runt. Slappna av med en god drink på en av boendets 6 barer/lounger. Här erbjuds en gratis komplett frukost dagligen mellan 07.30 och 11.30.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.

Karta över Ikos Andalusia - All Inclusive

Adress

Ikos Andalusia - All Inclusive

Estepona, Spanien

N 36.452517 E -5.06097

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare