1 / 68

Marriott's Playa Andaluza

Estepona, Spanien

Om Estepona

Marriott's Playa Andaluza ligger i Estepona (i området New Golden Mile), en tio minuters bilfärd från både El Corte Ingles (varuhus) och Playa Puerto Banús. Detta hotell vid stranden ligger 7,2 km från Puerto Banus marina och 13,9 km från Marbellas marina. Känn dig som hemma i ett av de 173 rummen med mikrovågsugn och espressobryggare. Sängen har bäddmadrass och sängtillbehör av högsta kvalitet. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och en LCD-tv med satellitkanaler erbjuder all underhållning du behöver. Badrum med badkar/dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Playa de Casasola-Atalaya - 0,3 km
Playa de Guadalmina - 1 km
Malaga Province Beaches - 1,3 km
Real Club de Golf Guadalmina - 2,3 km
Atalaya golf- och countryklubb - 3,4 km
Bulevar San Pedro Alcántara - 3,4 km
Basílica de Vega Del Mar - 3,9 km
El Paraiso golfklubb - 4 km
Club Tenis Bel Air - 4,1 km
Playa de San Pedro - 4,1 km
Playa de Lindavista - 4,1 km
Iglesia San Pedro - 4,5 km
Playa de Cortijo Blanco - 4,6 km
Playas del Duque - 6,5 km
Flamingos Golfklubb - 6,9 km

Närmaste flygplatser är:
Gibraltar (GIB) - 62,4 km
Málaga Airport (AGP), Málaga, Spanien - 65,7 km

Gäster har tillgång till bland annat dator, expressutcheckning och kemtvätt/tvättjänster. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan passa på att njuta av massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du tillgång till 3 utomhuspooler, vattenrutschkana och en bastu. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och barnpassning mot en avgift. Du kan äta gott på Solera Restaurant, en restaurang som specialiserat sig på internationell gastronomi, eller ta en drink i deras loungebar. Man serverar även tilltugg på deras kafé. Till förmån för våra kunder har vi angett ett betyg baserat på vårt stjärngraderingssystem. Detta boende kommer att renoveras mellan 25 september 2023 och 31 juli 2024 (slutdatum kan komma att ändras). Följande områden påverkas:
  • Exteriör
  • Rum
  • Korridor
  • Lobby
  • Pool
Under renoveringens gång gör man allt man kan för att minska oljud och störningar.
  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Utomhuspoolen stänger i mars.
  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Boendet rengörs av städpersonal.
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta över Marriott's Playa Andaluza

Adress

Marriott's Playa Andaluza

Estepona, Spanien

N 36.46439 E -5.017638

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare