1 / 36

Albergue de Sonia - Hostel

Fisterra, Spanien

Om Fisterra

Albergue de Sonia - Hostel ligger i Fisterra nära stranden, ett stenkast från Cape Finisterre och 7 minuters promenad från Praia de Ribeira. Detta vandrarhem ligger 0,8 km från Mar de Foras strand och 1 km från Praia de Corveiro. Känn dig som hemma i ett av de 8 rummen med kök. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Cape Finisterre - 0,1 km
Praia de Ribeira - 0,6 km
Mar de Foras strand - 1 km
Praia de Corveiro - 1 km
Praia Langosteira - 1,3 km
Cabo Finisterres fyr - 3,3 km
Praia de Talón - 4,1 km
Praia de Arnela - 4,6 km
Praia do Sardiñeiro - 6,5 km
Praia de Restrelo - 7 km
Praia de Estorde - 7,9 km
Praia do Rostro - 8,2 km
Praia de Quenxe - 11,7 km
Molinos de San Adrián de Toba - 14,5 km
Praia da Concha - 15,2 km

Gäster har tillgång till bland annat tvättmöjligheter, mikro i allmänt utrymme och kyl i allmänt utrymme. Skäm bort dig själv med massage eller njut av utsikten från deras terrassen och trädgården. Boendet har även gratis wi-fi, en tv i allmänt utrymme och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Albergue de Sonia - Hostel har en restaurang som serverar gäster underbar mat.
  • Städning finns tillgänglig mot en tilläggsavgift

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.

Karta Albergue de Sonia - Hostel

Adress

Fisterra

GPS: N 42.907512 E -9.265941

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare