1 / 51

La Vista Fuji Kawaguchiko

Seattle, USA

Om Fujikawaguchiko

La Vista Fuji Kawaguchiko ligger i Fujikawaguchiko, en fem minuters bilfärd från både Lake Kawaguchi och Mt. Kachi Kachis linbana. Detta hotell med spa ligger 7 km från Fuji-Q Highland (nöjespark) och 13,7 km från Oshino Hakkai. Känn dig som hemma i ett av de 83 rummen med kylskåp och minibarer. Rummen har privata inredda balkonger. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och en LCD-tv med satellitkanaler erbjuder all underhållning du behöver. Badrum med badkar och dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Lönnkorridoren - 0,6 km
Kawaguchiko Sarumawashi Theater - 0,6 km
Itchiku Kubota konstmuseum - 0,6 km
Kawaguchiko Konohana Museum - 0,8 km
Amphi Hall - 0,9 km
Kawaguchiko Music Forest Museum - 1,3 km
Kawaguchi Asama Shrine - 1,7 km
Kawaguchiko konstmuseum - 1,7 km
Oishi Park - 2,1 km
Kawaguchiko Natural Living Center - 2,3 km
Fuji Oishi Hanaterrace - 2,5 km
Torii in the Sky - 2,5 km
Kawaguchiko Ohashi Bridge - 2,8 km
Lake Kawaguchi - 2,8 km
Lake Kawaguchi Kitahara Museum Happy Days - 3,4 km

Närmaste flygplatser är:
Tokyo (HND-Haneda) - 147 km
Tokyo (NRT-Narita Intl.) - 183,4 km

Gäster har tillgång till bland annat reception (öppen dygnet runt), bagageförvaring och värdeförvaringsskåp i receptionen. Hämtning vid järnvägsstationen erbjuds avgiftsfritt och avgiftsfri parkering är tillgänglig på plats. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här erbjuds heta källor och bastu. Boendet har även gratis wi-fi och varuautomat. La Vista Fuji Kawaguchiko har en restaurang som serverar gäster underbar mat. Avsluta dagen med en drink på boendets bar.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • Det är möjligt att boendet debiterar en badskatt. Badskatten gäller för boenden med varma källor och är mellan 150-500 JPY per person och per natt, baserat på lokala bestämmelser. Observera att ytterligare undantag kan förekomma.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Japans departement för hälsa, arbetsmarknad och välfärd kräver att alla internationella besökare uppger passnummer och nationalitet när de registrerar sig på ett boende av något slag (värdshus, hotell, motell osv.). Dessutom måste boendets ägare ta fotokopior av passen för alla gäster som registrerar sig och arkivera dessa kopior.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta La Vista Fuji Kawaguchiko

Adress

Fujikawaguchiko Yamanashi

GPS: N 35.529814 E 138.763357

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare