1 / 80

Wafu Guesthouse Kashiwaya - Hostel

Seattle, USA

Om Fujikawaguchiko

Wafu Guesthouse Kashiwaya - Hostel ligger i Fujikawaguchiko i en nationalpark, en fem minuters bilfärd från både Fuji-Q Highland (nöjespark) och Lake Kawaguchi. Detta vandrarhem ligger 1,1 km från Mt. Kachi Kachis linbana och 10,6 km från Oshino Hakkai. Känn dig som hemma i ett av de 7 individuellt inredda rummen med kylskåp och mikrovågsugn. Laga din egen mat i det delade/gemensamma köket. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Badrum med dusch, bidéer och tofflor. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Ide Sake Brewery - 0,7 km
Fuji Museum - 0,8 km
Mt. Kachi Kachis linbana - 1,1 km
Yamanashi Gem Museum - 1,3 km
Lake Kawaguchi Kitahara Museum Happy Days - 1,7 km
Fuji Visitor Center - 1,8 km
Fuji-Q Highland (nöjespark) - 1,9 km
Lake Kawaguchi - 2 km
Kawaguchiko Ohashi Bridge - 2,2 km
Fuji-Hakone-Izu nationalpark - 2,4 km
Yagizaki Park - 2,5 km
La Ville de Gaspard et Lisa - 2,5 km
Fujiyama Onsen - 2,6 km
Kawaguchiko Muse Museum - 2,7 km
Kawaguchiko Stellar Theater - 3 km

Närmaste flygplatser är:
Tokyo (HND-Haneda) - 141,9 km
Tokyo (NRT-Narita Intl.) - 178,3 km

Gäster har tillgång till bland annat bagageförvaring, tvättmöjligheter och värdeförvaringsskåp i receptionen. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Njut av utsikten från deras terrassen och dra nytta av deras gratis wi-fi och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Wafu Guesthouse Kashiwaya - Hostel har en snackbar/deli där gäster kan köpa nåt gott att äta.
  • Avgift för futonsäng: JPY 2200 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Japans departement för hälsa, arbetsmarknad och välfärd kräver att alla internationella besökare uppger passnummer och nationalitet när de registrerar sig på ett boende av något slag (värdshus, hotell, motell osv.). Dessutom måste boendets ägare ta fotokopior av passen för alla gäster som registrerar sig och arkivera dessa kopior.
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta Wafu Guesthouse Kashiwaya - Hostel

Adress

Fujikawaguchiko Yamanashi

GPS: N 35.499251 E 138.770941

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare