1 / 82

Elite Hotel Marina Plaza

Helsingborg, Sverige

Om Helsingborg

Elite Hotel Marina Plaza ligger i Helsingborg, en fem minuters promenad från både Färjeterminalen-Knutpunkten och Rådhuset. Detta hotell med exklusiv profil ligger 0,3 km från Rådhuset och 0,4 km från Stortorget. Känn dig som hemma i ett av de 194 rummen med minibarer och LED-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och digital-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar eller dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Rådhuset - 0,3 km
Färjeterminalen-Knutpunkten - 0,3 km
S:t Maria kyrka - 0,3 km
Rådhuset - 0,3 km
Stortorget - 0,4 km
Mariakyrkan - 0,4 km
Norra hamnen - 0,5 km
Kärnan - 0,7 km
Dunkers Kulturhus - 0,7 km
Lunds universitet - Campus Helsingborg - 0,9 km
Norra Hamnen - 0,9 km
Tropical Beach - 0,9 km
Gustav Adolfs kyrka - 1 km
Olympiastadion - 1,2 km
Idrottens Hus - 1,5 km

Närmaste flygplatser är:
Helsingborg (AGH-Ängelholm) - 34,8 km
Kastrup (CPH) - 97,2 km

Rekommenderad flygplats för Elite Hotel Marina Plaza är Helsingborg (AGH-Ängelholm).

Gäster har tillgång till bland annat business-service, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferensrum och mötesrum. Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats. Här har du tillgång till fritidsnöjen som bastu och fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en tv i allmänt utrymme. Njut av internationell gastronomi på The Bishops Arms, en av de 2 restaurangerna detta hotell ståtar med, eller stanna på rummet och nyttja dess rumsservice (under begränsade tider). Slappna av med en god drink på en av boendets 2 barer/lounger. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen. Hotelstars Union tilldelar officiella stjärnklassificeringar för boenden i Sverige. Detta boende har klassificerats som 4 stars.
  • Parkeringsavgift: SEK 240.00 per dag
  • Avgift för husdjur: SEK 200 per husdjur per natt
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Husdjur tillåts endast i vissa rum (avgifter tillkommer, information om detta under Avgifter). Gäster kan få ett av dessa rum genom att kontakta receptionen direkt med hjälp av informationen i bokningsbekräftelsen.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.
  • Boendet välkomnar alla gäster, oavsett sexuell läggning och könsidentitet (HBTQ+-vänligt).

Karta över Elite Hotel Marina Plaza

Adress

Elite Hotel Marina Plaza

Helsingborg, Sverige

N 56.044421 E 12.692924

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare