1 / 53

Villa Ferrera Posada Rural

Ourense med omnejd, Spanien

Om Herrera de Valdecañas

Villa Ferrera Posada Rural ligger i Herrera de Valdecañas, 26,1 km från Santa Eugènia-kyrkan och 26,3 km från Castillo de Astudillo. Denna gård med exklusiv profil ligger 26,7 km från Museo Palacio de Don Pedro I och 29,2 km från Bodegas de la Fuente. Känn dig som hemma i ett av de 10 luftkonditionerade rummen med platt-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och digital-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar/dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, skrivbord och mörkläggningsgardiner. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Santa Eugènia-kyrkan - 26,1 km
Castillo de Astudillo - 26,3 km
Museo Palacio de Don Pedro I - 26,7 km
Bodegas de la Fuente - 29,2 km
Bodega Enológica Wamba - 31,4 km
Río Loco - 33,3 km
San Miguel-kyrkan - 33,8 km
Teatro Principal - 33,9 km
Escultura a los Comuneros - 33,9 km
Museo de Palencia - 34,1 km
Plaza Mayor - 34,2 km
Museo Catedralicio - 34,4 km
Plaza de Toros - 34,5 km
Palenciakatedralen - 34,6 km
Campo Municipal de Golf Isla Dos Aguas - 34,8 km

Gäster har tillgång till bland annat expressutcheckning, gratis dagstidningar i lobbyn och reception (öppen dygnet runt). Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här får du tillgång tilll bastu och kan njuta av utsikten från terrassen och trädgården. Boendet har även gratis wi-fi, bröllopstjänster och en tv i allmänt utrymme. Du kan äta lunch och middag på gårdens restaurang Restaurante Villa Ferrera, som specialiserar sig på spanska köket, eller beställa snacks på deras kafé. Mingla med andra gäster - här erbjuds alla gäster gratis mottagning dagligen. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Här erbjuds en gratis kontinental frukost dagligen mellan 08.30 och 11.00.
  • Spjälsäng (babysäng): EUR 8.0 per natt
  • Avgift för extrasäng: EUR 15.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över Villa Ferrera Posada Rural

Adress

Villa Ferrera Posada Rural

Herrera de Valdecañas, Spanien

N 42.049726 E -4.199674

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare