1 / 56

Cobblestone Inn & Suites - Holyoke

Springfield - MA, USA

Om Holyoke

Cobblestone Inn & Suites - Holyoke ligger i Holyoke i affärskvarteren, en kort 1 minuters promenad från Holyoke Park och 7 minuter från Christian Church (kyrka). Detta hotell ligger 1,1 km från Melissa Memorial Hospital och 1,4 km från Holyoke golfbana. Känn dig som hemma i ett av de 38 luftkonditionerade rummen med kylskåp och mikrovågsugn. Sängen har bäddmadrass, duntäcken och sängtillbehör av högsta kvalitet. Gratis wi-fi ser till att du kan hålla dig uppkopplad, och en 40-tums platt-tv med satellitkanaler erbjuder all underhållning du behöver. Privat badrum med badkar eller dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Holyoke Park - 0,1 km
Christian Church (kyrka) - 0,6 km
Melissa Memorial Hospital - 1,3 km
Holyoke golfbana - 1,4 km
Colorado Welcome Center - 49,3 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service dygnet runt, gratis dagstidningar i lobbyn och reception (öppen dygnet runt). Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här har du tillgång till fitnesscenter och kan njuta av terrassen. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en eldstad i lobbyn. Du kan äta på hotellets restaurang, eller ta det lugnt på rummet med deras sen rumsservice. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Här erbjuds en gratis frukost med självservering dagligen mellan 06.00 och 10.00.
  • Avgift för husdjur: USD 25 per husdjur per natt
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter).
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta över Cobblestone Inn & Suites - Holyoke

Adress

Cobblestone Inn & Suites - Holyoke

Holyoke, Colorado, USA

N 40.577969 E -102.302226

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare