1 / 60

Regiohotel Naturresort Ilsenburg

Kassel, Tyskland

Om Ilsenburg

Regiohotel Naturresort Ilsenburg ligger i Ilsenburg och placerar dig 3,6 km från Nationalpark Harz och 10,8 km från Wernigerodes rådhus. Detta hotell ligger 15,3 km från Bad Harzburger Sole-Therme och 15,3 km från Burgberg-Seilbahn. Känn dig som hemma i ett av de 36 rummen med platt-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Harz-Saxony-Anhalt Nature Park - 0,1 km
Nationalpark Harz - 2,9 km
Harzklinikum Dorothea Christiane Erxleben GmbH - 9,4 km
Museum für Luftfahrt- und Technik - 9,7 km
Culture & Congress Centre Wernigerode - 10,6 km
Museum Schiefes Haus - 10,6 km
Kleinstes Haus - 10,7 km
Wernigerodes rådhus - 10,8 km
Harz Narrow Gauge Railways - 11 km
Oberpfarrkirchhof - 11,3 km
Wernigerode Marktplatz - 11,5 km
Bürgerpark - 12,8 km
Miniaturenpark "Kleiner Harz" - 14,7 km
Harz golfklubb - 14,8 km
Bad Harzburger Sole-Therme - 15,3 km

Närmaste flygplatser är:
Hecklingen (CSO-Magdeburg – Cochstedt) - 72,4 km
Hannover (HAJ) - 124,5 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis dagstidningar i lobbyn, tvättmöjligheter och bibliotek. Detta hotell har 5 konferensrum för olika typer av möten och events. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Skäm bort dig själv med massage eller njut av utsikten från deras terrassen och trädgården. Boendet har även gratis wi-fi, en eldstad i lobbyn och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Hotellets gäster kan avnjuta en middag på RUDOLFO eller ta det lugnt på rummet med rumsservice (under begränsade tider). Avsluta dagen med en drink på boendets bar. En gratis frukostbuffé erbjuds på vardagar mellan 07.00 och 10.00 och på helger mellan 07.00 och 10.30. Hotelstars Union tilldelar officiella stjärnklassificeringar för boenden i Tyskland. Detta boende har klassificerats som 3 stars. Följande anläggningar är stängda på söndag:
  • Restaurang
  • Avgift för tidig incheckning: EUR 25 (endast i mån av tillgång)
  • Avgift för sen utcheckning: EUR 25 (endast i mån av tillgång)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.

Karta över Regiohotel Naturresort Ilsenburg

Adress

Regiohotel Naturresort Ilsenburg

Ilsenburg, Tyskland

N 51.867999 E 10.663583

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare