1 / 51

The Tripti Hotel

Om Indore

The Tripti Hotel ligger i hjärtat av Indore, en kort 5 minuters promenad från Brilliant Convention Centre och en fem minuters bilfärd från Bombay Hospital. Detta hotell ligger 4,4 km från Indore Museum och 5,9 km från Pipliyapala Regional Park Indore. Känn dig som hemma i ett av de 51 luftkonditionerade rummen med LED-tv. Sängen i ditt rum har Select Comfort-madrass. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar eller dusch, regndusch och lyxtoalettartiklar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Brilliant Convention Centre - 0,4 km
Bombay Hospital - 2,7 km
Indore Museum - 4,4 km
Pipliyapala Regional Park Indore - 5,9 km
Khajrana Ganesh Temple - 6 km
Annapurna Temple - 6,1 km
Indore White Church - 6,1 km
Bijasen Mata Temple - 6,1 km
ISKCON Indore - 6,1 km
Holkar Stadium - 6,1 km
Nehru Centre - 6,8 km
Krishnapura Chhatris - 7,5 km
Nehru Stadium - 7,7 km
Sri Aurobindo Institute of Medical Sciences - 7,8 km
Indores centralmuseum - 7,9 km

Den största flygplatsen i närheten är Indore (IDR-Devi Ahilyabai Holkar Intl.) - 16,5 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Planerar du ett event i Indore? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 95 kvadratmeter, däribland konferenscenter och 75 mötesrum. Gäster erbjuds flygtransfer till hotellet mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och avgiftsfri parkering finns på plats. Passa på att dra nytta av bland annat gratis wi-fi och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. När du vill äta något på detta hotell, kan du välja mellan deras restaurang och deras kafé. En gratis komplett frukost erbjuds på vardagar mellan 08.00 och 10.00 och på helger mellan 08.00 och 10.00.
  • Avgift för flygtransfer: INR 799 per fordon (max. antal passagerare 3)
  • Avgift för extrasäng: INR 800 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner och gäster får tillgång till rummen med mobilnyckel.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över The Tripti Hotel

Adress

The Tripti Hotel

Indore, Indien

N 22.762749 E 75.885919

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare