1 / 25

Om Jining

I Jining-området Rencheng ligger Wanda Realm Jining, en fem minuters bilfärd från både Taibai Tower och New Century Plaza. Detta hotell med lyxprofil ligger 2,6 km från Jining Dongda-templet och 3,4 km från Chongjue-templet. Känn dig som hemma i ett av de 276 rummen med minibarer. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar och dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

New Century Plaza - 2,3 km
Taibai Tower - 2,4 km
Jining Dongda-templet - 2,4 km
Chongjue-templet - 3,2 km
Xiaowangzhuang Mausoleums - 8,7 km
Yanzhou City Museum - 29,6 km
WuShi Ancestral House - 32,2 km
Wushi Mausoleums Carved Stone - 32,2 km
Qingshan Tample - 33,4 km
Sishan Cliff Carving - 33,9 km
Mengmiao Temple - 35,1 km
Tieshan Park - 35,7 km
Superiority Estates - 36,5 km
Zoucheng Meng Tample Meng Mansion - 36,7 km
Zoucheng Museum - 36,7 km

Den största flygplatsen i närheten är Jining (JNG) - 39,7 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats. Här erbjuds inomhuspool och fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och shopping på boendet. Detta hotell har 2 restauranger och erbjuder också möjligheten att stanna på rummet och nyttja dess rumsservice dygnet runt. Slappna av med en god drink på en av boendets 2 barer/lounger. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift. Till förmån för våra kunder har vi angett ett betyg baserat på vårt stjärngraderingssystem.
  • Avgift för frukostbuffé: CNY 158 för vuxna och CNY 158 för barn
  • Parkeringsavgift: CNY 20 per dag
  • Avgift för extrasäng: CNY 260 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

Karta över Wanda Realm Jining

Adress

Wanda Realm Jining

Jining, Kina

N 35.407704 E 116.604198

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare