1 / 15

Om Khlong Yai

Meet The Sea Resort ligger i Khlong Yai, en 10 minuters bilfärd från Pailins strand. Denna resort vid stranden ligger 12,1 km från Banchuens strand och 12,2 km från Banchuens strand. Känn dig som hemma i ett av de 18 luftkonditionerade rummen med kylskåp. Satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns skrivbord och gratis flaskvatten. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Pailins strand - 7 km
Banchuens strand - 12,1 km
Banchuens strand - 12,2 km
Narrowest Point Sign - 14,7 km
Khao Lan Thai Red Cross Centre - 19,3 km
Ratchakaruns strand - 20 km
Ruby Beach - 20,4 km
Cham Yeams internationella gränsövergång - 25,4 km
Suvarn Gleaw Thongs strand - 41,9 km

Meet The Sea Resort rekommenderar att du använder flygplatsen Trat (TDX) - 101,7 km

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, reception (öppen dygnet runt) och tvättmöjligheter. Här har du tillgång till utomhuspool och en härlig privat strand. Denna resort har även gratis wi-fi och utomhusgrill. Du kan äta lunch och middag på resortens restaurang Meet The Sea, som specialiserar sig på fisk och skaldjur, eller bara lata dig på rummet med deras rumsservice (under begränsade tider). Frukost enligt egen beställning serveras dagligen mot en avgift från 07.30 till 10.30.
  • Avgift för frukost enligt egen beställning: THB 200 för vuxna och THB 100 för barn
  • Avgifter för husdjur varierar beroende på vistelsens längd

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Gäster kan få tillåtelse att ta med sig husdjur genom att föranmäla detta. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.

Karta över Meet The Sea Resort

Adress

Meet The Sea Resort

Khlong Yai, Thailand

N 11.822856 E 102.84402

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare