1 / 26

Microtel Inn & Suites by Wyndham Kitimat

British Columbia-provinsen, Kanada

Om Kitimat

I Kitimat hittar du Microtel Inn & Suites by Wyndham Kitimat en kvarts promenad från Giant Spruce Park och City Centre Mall. Detta hotell med miljövänlig profil ligger 1,3 km från Kitimat Museum and Archives och 1,4 km från Tamitik Jubilee Sports Complex. Känn dig som hemma i ett av de 87 rummen med kylskåp och LED-tv. Gratis fast internetanslutning och wi-fi tillhandahålls, och iPod-dockningsstationer och premium-kanaler erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar/dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns skrivbord, mikrovågsugnar och telefon med gratis lokalsamtal. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Giant Spruce Park - 1,1 km
City Centre Mall - 1,2 km
Kitimat Museum and Archives - 1,3 km
Tamitik Jubilee Sports Complex - 1,5 km
Kitimat General Hospital and Health Centre - 1,8 km
Hirsch Creek Golf and Winter Club - 4,1 km
Kitimat River Provincial Park - 11,1 km
Nalbeelah Creek Wetlands Provincial Park - 15,2 km
Lakelse Lake Wetlands Provincial Park - 41,6 km
Lakelse Lake Provincial Park - 43,5 km

Den största flygplatsen i närheten är Terrace, BC (YXT-Northwest Regional) - 57,3 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, business-service och expressutcheckning. Planerar du ett event i Kitimat? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 46 kvadratmeter, däribland konferensrum och mötesrum. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här har du tillgång till fitnesscenter, gratis wi-fi och varuautomat. Microtel Inn & Suites by Wyndham Kitimat har en snackbar/deli där gäster kan köpa nåt gott att äta. En gratis kontinental frukost erbjuds på vardagar mellan 05.00 och 08.00 och på helger mellan 06.00 och 09.00.
  • Avgift för husdjur: CAD 20.00 per boende per natt
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar
  • Tidig incheckning är tillgänglig mot en avgift (i mån av tillgänglighet)
  • Sen utcheckning är möjlig mot en avgift (endast i mån av tillgång)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Ingen avgift tas ut för barn som är 17 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.
  • Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter).
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över Microtel Inn & Suites by Wyndham Kitimat

Adress

Microtel Inn & Suites by Wyndham Kitimat

Kitimat, British Columbia, Kanada

N 54.05634 E -128.66867

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare