1 / 29

Om Kitimat

Mstar Hotel ligger i hjärtat av Kitimat, ett stenkast från City Centre Mall och en 4 minuters promenad från Kitimat Museum and Archives. Detta hotell ligger 0,4 km från Tamitik Jubilee Sports Complex och 0,7 km från Kitimat General Hospital and Health Centre. Känn dig som hemma i ett av de 42 luftkonditionerade rummen med kylskåp och platt-tv. Med gratis fast internetanslutning och wi-fi håller du dig uppkopplad, medan kabelkanaler står för underhållningen. Privat badrum med badkar eller dusch, regndusch och gratis toalettartiklar. På rummet finns värdeförvaringsskåp och skrivbord. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

City Centre Mall - 0,2 km
Kitimat Museum and Archives - 0,3 km
Tamitik Jubilee Sports Complex - 0,3 km
Kitimat General Hospital and Health Centre - 0,8 km
Giant Spruce Park - 2 km
Hirsch Creek Golf and Winter Club - 3,4 km
Kitimat River Provincial Park - 10,5 km
Nalbeelah Creek Wetlands Provincial Park - 14,6 km
Lakelse Lake Wetlands Provincial Park - 41 km
Lakelse Lake Provincial Park - 42,9 km

Mstar Hotel rekommenderar att du använder flygplatsen Terrace, BC (YXT-Northwest Regional) - 56,5 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, expressutcheckning och kemtvätt/tvättjänster. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Passa på att dra nytta av bland annat gratis wi-fi, bröllopstjänster och en eldstad i lobbyn. Boendet har även hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och gratis tillgång till närliggande fitnesscenter.
  • Avgift för husdjur: CAD 29.99 per boende per vistelse
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar
  • Tidig incheckning är tillgänglig mot en avgift (i mån av tillgänglighet)
  • Sen utcheckning är möjlig mot en avgift (endast i mån av tillgång)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Upp till 4 barn per registrerad vuxen bor gratis i förälders eller vårdnadshavares rum, om barnen är 2 år eller yngre och inga extrasängar används.
  • Husdjur tillåts endast i vissa rum och det tillämpas även andra begränsningar vad gäller husdjur (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter). Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta över Mstar Hotel

Adress

Mstar Hotel

Kitimat, British Columbia, Kanada

N 54.05337 E -128.65458

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare