1 / 68

Hotel Eastern Plaza

Kolkata-Calcutta, Indien

Om Kolkata

Hotel Eastern Plaza ligger i Kolkata nära flygplatsen, en kvart med bil från både New Town ekopark och Dakshineswar Kali-templet. Detta hotell ligger 14,1 km från New Market och 16,2 km från Belur Math. Känn dig som hemma i ett av de 40 rummen med platt-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Badrummen har dusch och gratis toalettartiklar. På rummet finns telefon, gratis dagstidningar och kaffe- och tebryggare. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

City Centre 2 - 2,2 km
Motijheel Mosque and Cemetery - 2,9 km
Ekologisk urban by - 5,5 km
New Town ekopark - 6 km
Mother's vaxmuseum - 6,1 km
Salt Lake Central Park - 6,7 km
Salt Lake City Centre Mall - 6,8 km
Nazrul Tirtha - 7,6 km
Axis Mall - 7,8 km
Biswa Bangla Convention Centre - 8 km
Columbia Asia-sjukhuset - 8,1 km
Nicco Park - 8,1 km
Rabindra Tirtha - 8,4 km
Aikatan - 8,4 km
Ecospace Business Park - 8,6 km

Den största flygplatsen i närheten är Kolkata (CCU-Netaji Subhash Chandra Bose Intl.) - 2,9 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis dagstidningar i lobbyn, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Njut av utsikten från deras terrassen och dra nytta av deras gratis wi-fi och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Detta hotell erbjuder all inclusive-priser. Dessa priser inkluderar mat och dryck på deras restauranger. Avgifter kan tillkomma på vissa restauranger för särskilda, middagar, rätter, drycker och andra bekvämligheter.

Du kan äta på hotellets restaurang, eller ta det lugnt på rummet med deras rumsservice (under begränsade tider). Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift.

  • Avgift för frukostbuffé: INR 150 för vuxna och INR 150 för barn

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.

Karta över Hotel Eastern Plaza

Adress

Hotel Eastern Plaza

Kolkata, Indien

N 22.62411 E 88.43285

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare