1 / 100

Sensei Lanai, A Four Seasons Resort

Lanai, USA

Om Lanai City

Sensei Lanai, A Four Seasons Resort ligger i Lanai City nära stranden, en kort 1 minuters promenad från Lanai Pine Sporting Clays och 13 minuter från Cavendish Golf Course. Detta hotell med lyxprofil ligger 1,4 km från Lanaʻi Culture & Heritage Center och 1,6 km från Hawaiian Church. Känn dig som hemma i ett av de 96 rummen med minibarer och LED-tv. Sängen har bäddmadrass, duntäcken och egyptiska bomullslakan. Rummen har privata uteplatser/balkonger. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad och på rummet har du även kabel-tv och dvd-spelare. Badrummen har lyxtoalettartiklar och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Lanai Pine Sporting Clays - 0,1 km
Cavendish Golf Course - 1,1 km
Lanaʻi Culture & Heritage Center - 1,4 km
Hawaiian Church - 1,6 km
Munro Trail - 2 km
Halulu Heiau - 3,5 km
Polihua Beach - 3,5 km
Kanepuu Preserve - 5,9 km
Garden of the Gods - 10,4 km
Shipwreck Beach - 10,6 km
Kaluakoi Point - 11,1 km
Kanepuʻu Preserve - 11,4 km
Maunalei - 12,1 km
Hulopoe Beach - 14 km
Manele Bay - 14,1 km

Den största flygplatsen i närheten är Lanai City, HI (LNY-Lanai) - 7,8 km

Gäster har tillgång till bland annat expressincheckning, expressutcheckning och kemtvätt/tvättjänster. Planerar du ett event i Lanai City? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 3770 kvadratmeter, däribland konferensrum. Flygtransfer tur/retur är gratis (tillgänglig dygnet runt). Ägna lite tid åt dig själv med massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här finns tillgång till både golfbana, utomhuspool och bubbelpool. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en souvenirbutik eller tidningskiosk. Den kostnadsfria bussen gör det enkelt för dig att ta dig till stranden. Du kan äta lunch och middag på hotellets restaurang Sensei By Nobu eller bara ta det lugnt på rummet med rumsservice dygnet runt. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Frukost enligt egen beställning serveras dagligen mot en avgift från 06.00 till 11.00.
  • Avgift för frukost enligt egen beställning: USD 35 per person (ungefärligt pris)
  • Sen utcheckning är möjlig mot en avgift (endast i mån av tillgång)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Förhandsbokningar krävs för spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Gäster under 16 år är inte tillåtna på det här boendet, som endast är avsett för vuxna.
  • Gäster kan få tillåtelse att ta med sig husdjur genom att föranmäla detta. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över Sensei Lanai, A Four Seasons Resort

Adress

Sensei Lanai, A Four Seasons Resort

Lanai City, Hawaii, USA

N 20.835275 E -156.918538

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare