1 / 63

Xishuangbanna Hotel Laos Luang Prabang

Laos, Laos

Om Luang Prabang

Xishuangbanna Hotel Laos Luang Prabang ligger i Luang Prabang nära flygplatsen, en kvarts promenad från både Wat Manorom och UXO Laos Visitor Center. Detta hotell ligger 1,1 km från Wat That Luang och 1,9 km från Mekong. Känn dig som hemma i ett av de 75 luftkonditionerade rummen med LCD-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, regndusch och gratis toalettartiklar. På rummet finns telefon, skrivbord och kaffe- och tebryggare. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Wat Manorom - 1,1 km
UXO Laos Visitor Center - 1,1 km
Wat That Luang - 1,1 km
Mekong - 1,8 km
Dara Market - 1,9 km
Traditional Arts and Ethnology Centre - 2 km
Pha Tad Ke botanisk trädgård - 2,1 km
Vat Visounnarath - 2,1 km
Wat Aham - 2,2 km
Wat Mai - 2,6 km
Morning Market - 2,6 km
Wat Pa Huak - 2,6 km
Wat Ho Pha Bang - 2,7 km
Kungliga palatsmuseet - 2,8 km
Kungliga palatset - 2,8 km

Xishuangbanna Hotel Laos Luang Prabang rekommenderar att du använder flygplatsen Luang Prabang (LPQ-Luang Prabang Intl.) - 4,8 km

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, reception (öppen dygnet runt) och bagageförvaring. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här har du tillgång till utomhuspool och kan njuta av trädgården. Detta hotell har även gratis wi-fi, barnpassning mot en avgift och en souvenirbutik eller tidningskiosk. Du kan äta lunch och middag på hotellets restaurang Pool View Restaurant, som specialiserar sig på laotiska köket, eller bara lata dig på rummet med deras rumsservice (under begränsade tider). Avsluta dagen med en drink på boendets bar. En gratis frukost med lokala rätter ingår.
  • Avgift för extrasäng: USD 20.0 per natt
  • För kreditkortsbetalningar tillkommer en avgift på 3 procent

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Upp till 10 barn, 1 år eller yngre, bor gratis i förälders eller vårdnadshavares rum om inga extrasängar används.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.

Karta Xishuangbanna Hotel Laos Luang Prabang

Adress

Luang Prabang

GPS: N 19.874741 E 102.131861

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare