1 / 86

Om Mancor de la Vall

I Mancor de la Vall ligger Hotel Turixant i bergen, en tio minuters bilfärd från både Sant Domingo-kyrkan och Església de Santa Maria Major. Detta hotell med exklusiv profil ligger 47,2 km från Port de Sóllers marina och 47,4 km från Port de Sollers fyr. Känn dig som hemma i ett av de 5 luftkonditionerade rummen med platt-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Privat badrum med dusch, regndusch och lyxtoalettartiklar. På rummet finns skrivbord och gratis flaskvatten. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Sant Domingo-kyrkan - 4,8 km
Església de Santa Maria Major - 5,5 km
Plaza de Santa María la Mayor - 5,5 km
Convent de Sant Francesc - 6,1 km
Ripoll Winery - 9,4 km
Celler Tianna Negre - 9,7 km
Santa Maria Robins-kyrkan - 10 km
Fundació Casa Museu Llorenç Villalonga - 10,1 km
Ca'n Novell - 10,2 km
José Luis Ferrer - 10,2 km
Bodega Vins Nadal - 10,3 km
Bodegues Castell Miquel - 10,4 km
Bodega José L. Ferrer - 11,3 km
Posada de Biniatró - 11,7 km
Bodega Son Campaner - 12,9 km

Hotel Turixant rekommenderar att du använder flygplatsen Palma de Mallorca (PMI) - 41,4 km

Gäster har tillgång till bland annat reception (öppen dygnet runt), bagageförvaring och bibliotek. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här får du tillgång tilll utomhuspool och kan njuta av utsikten från terrassen och trädgården. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en spelhall. Du kan äta på hotellets restaurang, eller ta det lugnt på rummet med deras rumsservice. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Kontinental frukost serveras dagligen mot en avgift.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • En skatt tas ut av de lokala myndigheterna och debiteras på boendet. Skatten minskas med 50% efter den åttonde natten du bor på boendet och barn under 16 år är skattebefriade. Andra skattebefrielser och rabatter kan gälla. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med uppgifterna i bokningsbekräftelsen som du fått efter att ha bokat.
  • Stadsskatt: Från 1 november till 30 april, 0.83 EUR per person per natt, upp till 9 nätter, och 0.41 EUR därefter. Skatten gäller inte barn under 16 år.
  • Stadsskatt: Från 1 maj till 31 oktober, 3.30 EUR per person per natt, upp till 9 nätter, och 1.65 EUR därefter. Skatten gäller inte barn under 16 år.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Avgift för kontinental frukost: EUR 10 per person (ungefärligt pris)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta över Hotel Turixant

Adress

Hotel Turixant

Mancor de la Vall, Spanien

N 39.751055 E 2.871823

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare