1 / 55

White Stallion Ranch

Tucson - AZ, USA

Om Marana

White Stallion Ranch ligger i Tucson (i området Picture Rocks), en kvarts bilfärd från både Saguaro (nationalpark) och Tucson Premium Outlets. Denna ranch med familjevänlig profil ligger 26,1 km från Arizona-Sonora Desert Museum och 9,1 km från Quarry Pines Golf Club. Känn dig som hemma i ett av de 43 rummen med kylskåp. Rummen har privata terrasser. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Badrummen har gratis toalettartiklar och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Tucson Premium Outlets - 8 km
Quarry Pines Golf Club - 9,1 km
Saguaro (nationalpark) - 11 km
Aeroball Sports Courts - 11,2 km
Crooked Tree Golf Course (golfbana) - 13 km
Sportspark - 13,5 km
Mike Jacob Sports Park - 13,6 km
Catalina Golf Course - 16,1 km
Pima Prickly Park - 16,5 km
Christopher Columbus Park - 16,7 km
Heritage Highlands Golf Course - 16,8 km
Golden Gate Loop Trail - 18 km
Gallery Golf Club - 18,4 km
Northwest Medical Center - 19,2 km
Silverbell Golf Course - 19,6 km

Närmaste flygplatser är:
Tucson, AZ (AVW-Marana Regional) - 8,6 km
Tucson International Airport (TUS) - 41,9 km

Rekommenderad flygplats för White Stallion Ranch är Tucson International Airport (TUS).

Gäster har tillgång till bland annat business-service, tvättmöjligheter och bibliotek. Planerar du ett event i Tucson? På denna ranch finns det event- och konferensutrymmen på upp till 0 kvadratmeter, däribland konferensrum och mötesrum. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och avgiftsfri parkering finns på plats. Skäm bort dig själv med bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du tillgång till bland annat utomhuspool, bubbelpool och utomhustennisbana. Boendet har även gratis wi-fi, en spelhall och en souvenirbutik eller tidningskiosk. White Stallion Ranch har en restaurang som serverar gäster underbar mat. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar.
  • Avgift för flygtransfer: USD 25 per person (enkel resa)
  • Avgift för flygplatstransport per barn: USD 25 (enkel resa), (upp till 18 år)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Ingen avgift tas ut för barn som är 5 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.
  • En del anläggningar kan ha begränsad tillgänglighet. Gäster kan kontakta receptionen för mer information med hjälp av kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.

Karta över White Stallion Ranch

Adress

White Stallion Ranch

Marana, Arizona, USA

N 32.3809089660645 E -111.175598144531

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare