1 / 45

Om Marathon

Slå dig till ro i den här individuellt inredda villan, som har en stor kyl med frys och en ugn i köket. I det gemensamma köket kan du tillaga dina måltider. En platt-tv och en dvd-spelare erbjuder underhållning, och gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Bekvämligheter som ingår är mikrovågsugn och kaffe- och tebryggare. Städning sker varje vecka. Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, flerspråkig personal och bagageförvaring. Flygtransfer tur/retur är gratis (tillgänglig dygnet runt). Här erbjuds bland annat utomhuspool, fitnesscenter och hyrcyklar. Denna villa i medelhavsstil har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en spelhall. Till förmån för våra kunder har vi angett ett betyg baserat på vårt stjärngraderingssystem. Följande anläggningar är stängda på söndag, måndag, tisdag, onsdag och lördag:

  • Utomhuspool

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • En stadsskatt tas ut av staden och betalas på boendet. Skatten är säsongsbunden och gäller inte alltid året om. Undantag från skatten kan finnas. Kontakta boendet med hjälp av uppgifterna i bokningsbekräftelsen för mer information.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Gäster kan få tillåtelse att ta med sig husdjur genom att föranmäla detta. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.
  • Boendet rengörs av städpersonal.

Karta över Marathon Blue

Adress

Marathon Blue

Marathon, Grekland

N 38.166853 E 24.072

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare