1 / 95

Iberostar Selection Marbella Coral Beach

Marbella, Spanien

Om Marbella

Iberostar Selection Marbella Coral Beach ligger i Marbella (i området Golden Mile), fem minuter med bil från både Playa Puerto Banús och El Corte Ingles (varuhus). Detta hotell med exklusiv profil ligger 2,8 km från Puerto Banus marina och 20,8 km från Playa de Cabopino. Känn dig som hemma i ett av de 170 rummen med minibarer. Rummen har privata balkonger. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Ralli-museet - 0,1 km
Playa de Levante - 0,2 km
Malaga Province Beaches - 0,3 km
Playa El Ancón - 0,4 km
Playa Puerto Banús - 1,2 km
El Corte Ingles (varuhus) - 1,5 km
King Abdul Aziz moské - 1,6 km
Puente Romano Tennis - 1,8 km
Playa de Nagüeles - 1,9 km
Puerto Banus marina - 1,9 km
La Dama de Noche Golfbana - 2 km
Centro Plaza - 2,3 km
Playas del Duque - 2,5 km
Playa de Casablanca - 3,2 km
Playa de la Fontanilla - 4,3 km

Iberostar Selection Marbella Coral Beach rekommenderar att du använder flygplatsen Málaga Airport (AGP), Málaga, Spanien - 56,5 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Planerar du ett event i Marbella? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 365 kvadratmeter, däribland konferensrum och mötesrum. Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan passa på att njuta av massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du tillgång till bland annat utomhuspool, fitnesscenter och hyrcyklar. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och cykelparkering. Detta hotell erbjuder all inclusive-priser. Dessa priser inkluderar mat och dryck på deras restauranger. Avgifter kan tillkomma på vissa restauranger för särskilda, middagar, rätter, drycker och andra bekvämligheter.

Gäster på Iberostar Selection Marbella Coral Beach kan äta gott på Alhambra. Avsluta dagen med en drink på boendets bar eller bar vid poolen. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift från 07.30 till 10.30.

  • Avgift för frukostbuffé: EUR 12 per person (ungefärligt pris)
  • Parkeringsavgift: EUR 15 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Boendet rengörs av städpersonal.

Karta Iberostar Selection Marbella Coral Beach

Adress

Marbella Malaga

GPS: N 36.498063 E -4.941917

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare