1 / 100

Berghotel Drei Brüder Höhe

Chemnitz, Tyskland

Om Marienberg

I Marienberg ligger Berghotel Drei Brüder Höhe i bergen, en fem minuters bilfärd från både Museum sächsisch-böhmisches Erzgebirge och Marienbergs kyrka. Detta hotell med familjevänlig profil ligger 5,1 km från Aqua Marien vattenpark och 5,3 km från Pferdegöpel auf dem Rudolphschacht. Känn dig som hemma i ett av de 40 rummen med platt-tv. Med gratis fast internetanslutning och wi-fi håller du dig uppkopplad, medan satellitkanaler står för underhållningen. Badrummen har dusch och hårtorkar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Pferdegöpel auf dem Rudolphschacht - 2,5 km
Museum sächsisch-böhmisches Erzgebirge - 3,1 km
Aqua Marien vattenpark - 3,9 km
Marienbergs kyrka - 4 km
Schloss Wolkenstein - 4,9 km
Wolkensteins kyrka - 4,9 km
Ore Mountains-Vogtland Nature Park - 6 km
Scharfenstein slott - 12,4 km
Arnsfelds skidbacke - 13 km
Ehrenfriedersdorf tenngruva - 15 km
Inferno Skistrecke - 16,7 km
Schloss Wildeck - 18,3 km
Markus Röhling gruva - 19,4 km
Adam Ries-museet - 19,5 km
St. Annenkirche - 19,6 km

Den största flygplatsen i närheten är Dresden (DRS) - 110,8 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, business-service dygnet runt och expressincheckning. Planerar du ett event i Marienberg? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 85 kvadratmeter, däribland konferenscenter och 2 mötesrum. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan njuta av massage. Här erbjuds nattklubb, bubbelpool och bastu. Boendet har även gratis wi-fi, en spelhall och skidförvaring. Berghotel Drei Brüder Höhe har en restaurang där gästerna kan avnjuta en utsökt måltid. Man kan även köpa nåt på deras snackbar/deli. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Här erbjuds en gratis frukostbuffé på vardagar mellan 06.30 och 11.00. Hotelstars Union tilldelar officiella stjärnklassificeringar för boenden i Tyskland. Detta boende har klassificerats som 3 stars.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • Stadsskatt: 2.10 EUR per person per natt. Skatten gäller inte barn under 16 år.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Avgift för husdjur: EUR 10 per husdjur per dag
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Husdjur tillåts endast i vissa rum och det tillämpas även andra begränsningar vad gäller husdjur (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter). Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta över Berghotel Drei Brüder Höhe

Adress

Berghotel Drei Brüder Höhe

Marienberg, Tyskland

N 50.656633 E 13.12408

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare