1 / 36

Wildflower Villas

Goa, Indien

Om Marra

I Candolim ligger Wildflower Villas i anslutning till en tåg-/tunnelbanestation, en kvarts bilfärd från både Fort Aguada och Candolim-stranden. Detta hotell ligger 5,9 km från Calangute Beach och 12,6 km från Anjuna Beach. Känn dig som hemma i ett av de 13 individuellt inredda rummen med minibarer och platt-tv. Rummen har privata inredda terrasser. Satellit-tv erbjuder underhållning. Badrum med dusch, regndusch och gratis toalettartiklar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Museum of Goa - 0,6 km
Calizz - 3,6 km
Candolim-stranden - 3,9 km
Mae De Deus kyrka - 3,9 km
Mandovifloden - 4,3 km
Reis Magos Fort - 5 km
Kerkar Art Complex - 5,1 km
Sankt Antonius kapell - 5,2 km
Sinquerim Beach - 5,5 km
Fort Aguada - 5,6 km
Calangute Beach - 5,9 km
Casino Royale - 5,9 km
Mall De Goa - 5,9 km
Sankt Alex kyrka - 5,9 km
Poriat Football Ground - 6,1 km

Närmaste flygplatser är:
Dabolim flygplats (GOI) - 68,8 km
North Goa Airport (GOX), Goa, Indien - 30,9 km

Rekommenderad flygplats för Wildflower Villas är Dabolim flygplats (GOI).

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, flerspråkig personal och bagageförvaring. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och avgiftsfri parkering finns på plats. Du får tillgång till bland annat utomhuspool, fitnesscenter och hyrcyklar. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en spelhall. Du kan avnjuta middagen under bar himmel och beundra utsikten över trädgården på deras restaurang Mimosa, som specialiserar sig på indiska köket. Du kan även köpa tilltugg på deras kafé. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Här erbjuds en gratis frukost med lokala rätter dagligen mellan 07.00 och 11.00.
  • Avgift för flygtransfer: INR 3000 per fordon (tur och retur, max. antal passagerare 4)
  • Avgift för extrasäng: INR 5000.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Poolen är tillgänglig mellan 07.00 och 20.00.
  • Förhandsbokningar krävs för massage. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Gäster kan få tillåtelse att ta med sig husdjur genom att föranmäla detta. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.

Karta över Wildflower Villas

Adress

Wildflower Villas

Marra, Indien

N 15.523247 E 73.791896

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare