1 / 100

Constance Moofushi All Inclusive

Maldiverna, Maldiverna

Om Moofushi

Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar och dusch, djupa badkar och regndusch. På rummet finns värdeförvaringsskåp och minibarer (med vissa gratis produkter). Städning erbjuds dagligen. Gäster har tillgång till bland annat reception (öppen dygnet runt), flerspråkig personal och tvättmöjligheter. Flygtransfer tur/retur erbjuds mot en avgift. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du bland annat tillgång till utomhuspool, fitnesscenter och hyrcyklar. Detta hotell har även gratis wi-fi, barnpassning mot en avgift och en spelhall. Detta hotell erbjuder all inclusive-priser. Dessa priser inkluderar mat och dryck på deras restauranger. Avgifter kan tillkomma på vissa restauranger för särskilda, middagar, rätter, drycker och andra bekvämligheter.

Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar.

Den extra avgiften täcker transferavgifter för gäster 12–17 år.
  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.
  • Bil behövs inte för transport till och från detta boende.
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.
När du bokar hotell på Maldiverna är det viktigt att du kontaktar hotellet i god tid före ankomsten för att ordna den nödvändiga transporten från flygplatsen till hotellet.

Karta över Constance Moofushi All Inclusive

Adress

Constance Moofushi All Inclusive

Moofushi, Maldiverna

N 3.884849 E 72.7282

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare