1 / 50

Best Western Plus Oak Harbor Hotel & Conference Center

Seattle, USA

Om Oak Harbor

Gratis fast internetanslutning och wi-fi erbjuds, och dvd-spelare och kabelkanaler står för underhållningen. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns värdeförvaringsskåp, skrivbord och telefon med gratis lokalsamtal. Gäster har tillgång till bland annat business-service dygnet runt, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Du får tillgång till utomhuspool, bubbelpool och fitnesscenter. Detta hotell har även gratis wi-fi, conciergetjänster och ett picknickområde. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen.

  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Husdjur tillåts endast i vissa rum och det tillämpas även andra begränsningar vad gäller husdjur (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter). Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.

Karta över Best Western Plus Oak Harbor Hotel & Conference Center

Adress

Best Western Plus Oak Harbor Hotel & Conference Center

Oak Harbor, Washington, USA

N 48.309093 E -122.64048

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare