1 / 100

The Breakers Palm Beach

West Palm Beach - FL, USA

Om Palm Beach

Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med lyxtoalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns värdeförvaringsskåp, gratis dagstidningar och telefon med gratis lokalsamtal. Gäster har tillgång till bland annat expressincheckning, expressutcheckning och kemtvätt/tvättjänster. Gratis parkeringsservice erbjuds på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan passa på att njuta av massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Få lite motion på golfbanan eller varva ned på den privata stranden. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en spelhall.

  • Förhandsbokning krävs för golftider, massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta denna resort innan ankomst. Kontaktuppgifter finns på bokningsbekräftelsen.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Bil behövs inte för transport till och från detta boende.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner och gäster får tillgång till rummen med mobilnyckel.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över The Breakers Palm Beach

Adress

The Breakers Palm Beach

Palm Beach, Florida, USA

N 26.714961 E -80.037648

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare