1 / 67

Om Palma de Mallorca

Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, lyxtoalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, laptopanpassade värdeförvaringsskåp och skrivbord. Gäster har tillgång till bland annat business-service, gratis dagstidningar i lobbyn och reception (öppen dygnet runt). Gäster har tillgång till transport till/från busstation mot en avgift och parkering (avgift tillkommer) finns tillgänglig på plats. Du får tillgång till utomhuspool, bubbelpool och bastu. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och varuautomat. Avsluta dagen med en drink på boendets bar eller bar vid poolen.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • En skatt tas ut av de lokala myndigheterna och debiteras på boendet. Skatten minskas med 50% efter den åttonde natten du bor på boendet och barn under 16 år är skattebefriade. Andra skattebefrielser och rabatter kan gälla. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med uppgifterna i bokningsbekräftelsen som du fått efter att ha bokat.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Enligt policy kan vissa bokningar för gruppevenemang eller fester, inklusive svensexor och möhippor, nekas.
  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • En del anläggningar kan ha begränsad tillgänglighet. Gäster kan kontakta receptionen för mer information med hjälp av kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Bil behövs för transport till och från detta boende.
  • Boendet välkomnar alla gäster, oavsett sexuell läggning och könsidentitet (HBTQ+-vänligt).

Karta över Hotel Costa Azul

Adress

Hotel Costa Azul

Palma de Mallorca, Spanien

N 39.56855 E 2.63222

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare