1 / 69

Star Inn Peniche

Peniche, Portugal

Om Peniche

Star Inn Peniche ligger i Peniche på stranden, en tio minuters bilfärd från både Baleal Beach och Praia de Peniche. Detta hotell vid stranden ligger 39,7 km från Foz do Arelho-stranden och 1,7 km från Church of São Pedro. Känn dig som hemma i ett av de 102 luftkonditionerade rummen. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar/dusch, bidéer och hårtorkar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Praia de Peniche - 0,1 km
Church of São Pedro - 1,7 km
Consolação-stranden - 1,7 km
Fortaleza - 1,9 km
Museu da Renda de Bilros de Peniche - 2 km
National Museum of Resistance and Freedom - 2,2 km
Praia dos Supertubos - 2,9 km
Baleal Beach - 3,9 km
Baleal Island - 4 km
Cabo Carvoeiro - 4,7 km
Praia Almagreira - 6,2 km
Praia D'El Rey Golf Course - 8,7 km
Praia dos Frades - 9,8 km
São Bernardino Beach - 9,9 km
Dino Parque - 12,8 km

Star Inn Peniche rekommenderar att du använder flygplatsen Lissabon (LIS-Humberto Delgado) - 94,9 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferensrum och mötesrum. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Du får tillgång till bland annat utomhuspool, inomhuspool och fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och bröllopstjänster. Du kan stilla hungern på À VIVA, en restaurang med utsikt över poolen. Man serverar även tilltugg på deras kafé. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift från 07.30 till 10.30.
  • Avgift för frukostbuffé: EUR 7.50 per person (ungefärligt pris)
  • Deposition för husdjur: EUR 100 per vistelse
  • Avgift för husdjur: EUR 20 per husdjur per dag
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Husdjur tillåts endast i vissa rum och det tillämpas även andra begränsningar vad gäller husdjur (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter). Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över Star Inn Peniche

Adress

Star Inn Peniche

Peniche, Portugal

N 39.35885 E -9.36372

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare