1 / 29

Villa La Font Canaves

Pollensa-Formentor, Spanien

Om Pollensa

I Pollensa ligger denna villa på landet, en fem minuters bilfärd från både Romerska bron och Museo Dionís Bennàssar. Denna villa med exklusiv profil ligger 15,3 km från Playa de Muro och 14,3 km från Playa de Alcúdia. Slå dig till ro i den här villan, som har privat pool och platt-tv. Köket är utrustat med ett kylskåp, en ugn och en spishäll. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellitkanaler erbjuder underhållning. Bekvämligheter som ingår är mikrovågsugn och vattenkokare. Städning sker dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Romerska bron - 1,2 km
Museo Dionís Bennàssar - 1,6 km
Monti-Sion-kyrkan - 1,7 km
Oratori de Sant Jordi - 1,7 km
Museu Martí Vicenç - 1,8 km
Calvario - 1,8 km
Crkva gospe od anđela - 1,9 km
Placa Major - 1,9 km
Santa Maria de Déu de Roser-kyrkan - 2 km
Museu de Pollença - 2,1 km
Font d'Algaret - 2,2 km
Santuari del Puig de Maria - 4,6 km
Cala Castell - 5,1 km
Cala Barques - 5,7 km
Cala Clara - 6 km

Den största flygplatsen i närheten är Palma de Mallorca (PMI) - 62,2 km

Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här får du tillgång tilll utomhuspool och kan njuta av utsikten från terrassen och trädgården.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • En skatt tas ut av de lokala myndigheterna och debiteras på boendet. Skatten minskas med 50% efter den åttonde natten du bor på boendet och barn under 16 år är skattebefriade. Andra skattebefrielser och rabatter kan gälla. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med uppgifterna i bokningsbekräftelsen som du fått efter att ha bokat.
  • Stadsskatt: Från 1 november till 30 april, 0.55 EUR per person per natt, upp till 9 nätter, och 0.28 EUR därefter. Skatten gäller inte barn under 16 år.
  • Stadsskatt: Från 1 maj till 31 oktober, 2.20 EUR per person per natt, upp till 9 nätter, och 1.10 EUR därefter. Skatten gäller inte barn under 16 år.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.

Karta över Villa La Font Canaves

Adress

Villa La Font Canaves

Pollensa, Spanien

N 39.88994 E 3.020597

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare