1 / 100

Hotel Rural El Molí

Barcelonas omnejd, Spanien

Om Pontons

Gäster har tillgång till bland annat limousine- och taxibokning, dator och gratis dagstidningar i lobbyn. Gäster har mot en avgift tillgång till flygtransfer tur/retur (tillgänglig på begäran) och transport till/från kryssningsterminal. Ägna lite tid åt dig själv med massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du tillgång till bland annat anslutande vingård och bubbelpool. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och barnpassning mot en avgift. Du kan äta gott på gårdens restaurang och kafé. Här har du även tillgång till rumsservice (under begränsade tider). Mingla med andra gäster - här erbjuds alla gäster gratis mottagning dagligen. Komplett frukost serveras dagligen mot en avgift.

  • Kök/pentry finns tillgängligt mot tilläggsavgift

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Förhandsbokningar krävs för massage. Bokningar kan göras genom att kontakta denna gård innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.

Karta över Hotel Rural El Molí

Adress

Hotel Rural El Molí

Pontons, Spanien

N 41.41579 E 1.51614

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare