1 / 42

Kwa'Lilas Hotel

Vancouver, Kanada

Om Port Hardy

Kwa'Lilas Hotel placerar dig mitt i Port Hardy, en 2 minuters bilfärd från Port Hardy Harbour och 9 minuter från Port Hardy färjeterminal. Detta hotell ligger 23,5 km från Misty Lake Ecological Reserve. Känn dig som hemma i ett av de 85 luftkonditionerade rummen med LCD-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns laptopanpassade värdeförvaringsskåp, separata sittutrymmen och telefon med gratis lokalsamtal. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Port Hardy Harbour - 1,3 km
Quatse Salmon Stewardship Centre - 4,2 km
Port Hardy färjeterminal - 9,6 km
Misty Lake Ecological Reserve - 23,5 km
Gods Pocket Marine Provincial Park - 28,6 km
Port McNeill and District Hospital - 41,4 km
Port McNeill and District Museum - 43 km
Port McNeill Visitor Centre - 43,1 km
Port McNeill färjeterminal - 43,2 km
Gwa'ni (Nimpkish) Hatchery - 46,6 km
Goodspeed River Estuary - 48 km
Sointula färjeterminal - 50,4 km
Sointula Museum - 50,9 km

Närmaste flygplatser är:
Port Hardy, British Columbia (YZT) - 11,3 km
Port McNeil, BC (YMP) - 43,3 km
Greenway Sound, BC (YGN) - 58,6 km

Rekommenderad flygplats för Kwa'Lilas Hotel är Port Hardy, British Columbia (YZT).

Gäster har tillgång till bland annat business-service, reception (öppen dygnet runt) och bagageförvaring. Planerar du ett event i Port Hardy? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 372 kvadratmeter, däribland konferenscenter och 4 mötesrum. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Njut av utsikten från deras trädgården och dra nytta av deras gratis wi-fi och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Kwa'Lilas Hotel har en restaurang som serverar gäster underbar mat. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Frukost enligt egen beställning serveras dagligen mot en avgift från 06.30 till 10.00. Detta boende renoveras mellan 26 maj 2024 och 26 maj 2024 (datumen kan komma att ändras). Under renoveringens gång gör man allt man kan för att minska oljud och störningar.
  • Avgift för frukost enligt egen beställning: CAD 14.99–25.99 för vuxna och CAD 7.99–25.99 för barn (ungefärligt pris)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Ingen avgift tas ut för barn som är 16 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över Kwa'Lilas Hotel

Adress

Kwa'Lilas Hotel

Port Hardy, British Columbia, Kanada

N 50.72154 E -127.5007

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare