1 / 39

Residence Inn by Marriott Provo South University

Salt Lake City - UT, USA

Om Provo

Residence Inn by Marriott Provo South University ligger i Provo i ett shoppingområde, en 3 minuters bilfärd från Brigham Young University och 8 minuter från Utah Valley University. Detta hotell ligger 1,7 km från East Bay Golf Course och 1,7 km från Provo City Center Temple. Känn dig som hemma i ett av de 100 luftkonditionerade rummen som har kök med kylskåp och ugn. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och en platt-tv med satellitkanaler erbjuder all underhållning du behöver. På rummet finns telefon, skrivbord och separata sittutrymmen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

East Bay Golf Course - 1,6 km
Provo City Center Temple - 1,7 km
Reed Smoot House - 2,1 km
Utah Valley Convention Center - 2,2 km
Crandall Historical Printing Museum - 2,3 km
Mountainlands Family Health Center - 2,6 km
Brigham Young University - 3,4 km
Peaks Ice Arena - 3,5 km
Splash Summit Waterpark - 3,8 km
Lavell Edwards Stadium - 3,9 km
Seven Peaks Resort Water Park - 4,1 km
Provo River - 4,2 km
Castle Amphitheater - 4,3 km
Utah Valley Hospital - 4,3 km
Wasatch-Cache National Forest - 4,6 km

Residence Inn by Marriott Provo South University rekommenderar att du använder flygplatsen Provo, UT (PVU) - 7,2 km

Gäster har tillgång till bland annat limousine- och taxibokning, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Planerar du ett event i Provo? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 98 kvadratmeter, däribland konferensrum och 2 mötesrum. Flygtransfer tur/retur är gratis (tillgänglig på begäran). Här har du tillgång till fritidsnöjen som inomhuspool och fitnesscenter. Detta hotell har även gratis wi-fi, bröllopstjänster och en eldstad i lobbyn. Här erbjuds en gratis kontinental frukost dagligen mellan 06.30 och 10.00.
  • Avgift för husdjur: USD 100.00 per boende per vistelse
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar
  • Tvättavgift: 2 USD per vistelse

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Poolen är tillgänglig mellan 06.00 och 22.30.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • En del anläggningar kan ha begränsad tillgänglighet. Gäster kan kontakta receptionen för mer information med hjälp av kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter).
  • Boendet välkomnar alla gäster, oavsett sexuell läggning och könsidentitet (HBTQ+-vänligt).

Karta över Residence Inn by Marriott Provo South University

Adress

Residence Inn by Marriott Provo South University

Provo, Utah, USA

N 40.21699 E -111.65937

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare