1 / 44

EllBee Ganga View

Guangzhou, Kina

Om Rishikesh

EllBee Ganga View ligger centralt i Rishikesh, en fem minuters bilfärd från både Triveni Ghat och Ram Jhula. Detta hotell med exklusiv profil ligger 5,5 km från Lakshman Jhula Bridge och 13,3 km från Parmarth Niketan. Känn dig som hemma i ett av de 32 individuellt inredda rummen med kylskåp och minibarer. Sängen har duntäcken och sängtillbehör av högsta kvalitet. En 40-tums LED-tv med satellitkanaler och tv-spelskonsoler erbjuder all underhållning du behöver. Privat badrum med lyxtoalettartiklar och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Bharat Mandir - 0,9 km
Triveni Ghat - 1 km
Janki Bridge - 3,1 km
Parmarth Niketan - 3,6 km
Jumpin Heights - 4 km
Rajaji nationalpark - 4,1 km
Ram Jhula - 4,1 km
Laxman Jhula - 5 km
Lakshman tempel - 5,2 km
Lakshman Jhula Bridge - 5,5 km
Neelkantha Mahadev Temple - 8 km
Neer Waterfall - 8,7 km
Patna Waterfall - 9,7 km
Tera Manzil Temple - 12,6 km
The Beatles Ashram - 12,7 km

EllBee Ganga View rekommenderar att du använder flygplatsen Dehradun (DED-Jolly Grant) - 17,9 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service dygnet runt, expressutcheckning och gratis dagstidningar i lobbyn. Planerar du ett event i Rishikesh? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 186 kvadratmeter, däribland konferenscenter och mötesrum. Gäster har mot en avgift tillgång till flygtransfer tur/retur (tillgänglig dygnet runt) och hämtning vid järnvägsstationen. Njut av utsikten från deras takterrassen och trädgården, och dra nytta av deras conciergetjänster. Detta hotell i art décostil har även barnpassning mot en avgift, en spelhall och en souvenirbutik eller tidningskiosk. Gäster kan enkelt hoppa på boendets buss (avgift tillkommer) som rör sig inom ett område på 15 km. Du kan äta gott och beundra utsikten över havet på The Sitting Elephant, en restaurang som specialiserar sig på internationell gastronomi, eller ta det lugnt på rummet med rumsservice dygnet runt.
  • Avgift för flygtransfer: INR 1500 per fordon (tur och retur)
  • Sen utcheckning är möjlig mot en avgift (endast i mån av tillgång)
  • Spjälsäng (babysäng): INR 2000.0 per dag
  • Avgift för extrasäng: INR 2000.0 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Ingen avgift tas ut för barn som är 11 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.

Karta över EllBee Ganga View

Adress

EllBee Ganga View

Rishikesh, Indien

N 30.102477 E 78.292651

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare