1 / 60

Hôtel Val-Vignes

Colmar, Frankrike

Om Saint-Hippolyte

Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns skrivbord och kaffe- och tebryggare. Städning erbjuds dagligen. Gäster har tillgång till bland annat business-service, gratis dagstidningar i lobbyn och reception (öppen dygnet runt). Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan passa på att njuta av massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Boendet har även gratis wi-fi, en spelhall och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Hôtel Val-Vignes har en restaurang som serverar gäster underbar mat. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Detta boende har fått sin officiella stjärngradering från Frankrikes Turistutvecklingsbyrå, ATOUT France.

  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter).

Karta över Hôtel Val-Vignes

Adress

Hôtel Val-Vignes

Saint-Hippolyte, Frankrike

N 48.234701 E 7.367469

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare