1 / 59

AC Hotel San Sebastián de los Reyes by Marriott

Madrid, Spanien

Om San Sebastian de los Reyes

AC Hotel San Sebastián de los Reyes by Marriott ligger i San Sebastian de los Reyes i affärskvarteren, en kvart med bil från både IFEMA (Feria de Madrid) och Estadio Santiago Bernabéu. Detta hotell med exklusiv profil ligger 15,9 km från Estadio Cívitas Metropolitano och 18,7 km från WiZink Center. Känn dig som hemma i ett av de 100 rummen. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar, gratis toalettartiklar och bidéer. På rummet finns värdeförvaringsskåp och skrivbord. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Plaza Norte 2 Centro Commerciale - 1,1 km
Universidad Autónoma de Madrid - 9,2 km
Jaramabanan - 12,6 km
Cuatro Torres Business Area - 12,9 km
Real Madrid City - 13 km
Azca finanscentrum - 13,9 km
IFEMA (Feria de Madrid) - 14 km
La Paz-sjukhuset - 14,5 km
Puerta de Europa - 14,5 km
Paseo de la Castellana - 14,7 km
Plaza de Cuzco - 14,9 km
Parque Juan Carlos I - 15,2 km
Palacio de Hielo - 15,3 km
Estadio Cívitas Metropolitano - 15,9 km
Estadio Santiago Bernabéu - 16 km

AC Hotel San Sebastián de los Reyes by Marriott rekommenderar att du använder flygplatsen Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport (MAD), Madrid, Spanien - 15,7 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. Planerar du ett event i San Sebastian de los Reyes? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 288 kvadratmeter, däribland konferenscenter och mötesrum. Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats. Här har du tillgång till gym, gratis wi-fi och en tv i allmänt utrymme. AC Hotel San Sebastián de los Reyes by Marriott har en restaurang där gästerna kan avnjuta en utsökt måltid. Man kan även köpa nåt på deras snackbar/deli. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift. Följande anläggningar är stängda efter årstid varje år från 20 december till 06 januari:
  • Bar
  • Avgift för frukostbuffé: EUR 16.50 per person (ungefärligt pris)
  • Parkeringsavgift: EUR 14.30 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över AC Hotel San Sebastián de los Reyes by Marriott

Adress

AC Hotel San Sebastián de los Reyes by Marriott

San Sebastian de los Reyes, Spanien

N 40.54701 E -3.613272

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare