1 / 6

Irotama Reservado

Santa Marta, Colombia

På Irotama Reservado i Santa Marta bor du bara några minuter från Bello Horizonte Beach och Zazue

Bekvämligheter

Luftkonditionering
Pool
Internet
TV
Säkerhetsbox
Telefon

Om Irotama Reservado

På Irotama Reservado i Santa Marta bor du bara några minuter från Bello Horizonte Beach och Zazue. Detta lägenhetshotell ligger relativt nära Mundo Marino-akvariet och Rodadero-stranden.

Känn dig som hemma i ett av de 37 luftkonditionerade rummen med kök. Med gratis wi-fi håller du dig uppkopplad och en platt-tv med kabelkanaler erbjuder dig all underhållning du behöver. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och kaffe- och tebryggare.

Här får du tillgång tilll utomhuspool och kan njuta av utsikten från terrassen och trädgården. Detta lägenhetshotell har även conciergetjänster, en souvenirbutik eller tidningskiosk och ett picknickområde.

Du kan äta på lägenhetshotellets restaurang, eller ta det lugnt på rummet med deras rumsservice dygnet runt. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift från 06:00 till 10:30.

Gäster har tillgång till bland annat business-service dygnet runt, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Flygtransfer tur/retur är gratis (tillgänglig på begäran).

Karta över Irotama Reservado

Adress

Irotama Reservado

Kilometro 14 Via Cienaga

Santa Marta, Colombia

N 11.1533803939819 E -74.2264709472656

Amelia avatar
Möt Amelia, vår nya reseplanerare