1 / 100

Renaissance Sanya Haitang Bay Resort

Södra Kina, Kina

Om Sanya

Renaissance Sanya Haitang Bay Resort ligger i Sanya (i området Haitang), en 4 minuters bilfärd från China Duty Free Sanya Duty Free Shop och 6 minuter från Haitang Bay. Denna resort med lyxprofil ligger 5,9 km från Ön Wuzihzhous strand och 8,2 km från Shenlonggu Hot Spring Park. Känn dig som hemma i ett av de 508 rummen med minibarer. Sängen har Select Comfort-madrass och sängtillbehör av högsta kvalitet. Rummen har privata balkonger/terrasser. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Privat badrum med badkar och dusch, djupa badkar och regndusch. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

China Duty Free Sanya Duty Free Shop - 2,5 km
Ön Wuzihzhous strand - 4 km
Haitang Bay - 4,6 km
Shenlonggu Hot Spring Park - 8,2 km
Shenquangu Hot Spring Park - 10,6 km
Yetian Ancient Village - 21,3 km
Yalong Bay - 22,5 km
Qingshuiwan Golf Club - 24,3 km
Yanoda Rainforest Cultural Tourism Zone - 25,2 km
Binlang Ethnic Village - 28 km
Ganshiling Tieleng - 28 km
Skogsparken Tropical Paradise i Yalongbukten - 28,7 km
Luobi Cave - 30,7 km
Ganshiling Forest Park - 31,5 km
Sanya Dream Water Park - 32,7 km

Renaissance Sanya Haitang Bay Resort rekommenderar att du använder flygplatsen Sanya (SYX-Phoenix Intl.) - 42,4 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, expressincheckning och expressutcheckning. Planerar du ett event i Sanya? På denna resort finns det event- och konferensutrymmen på upp till 1430 kvadratmeter, däribland konferenscenter och 5 mötesrum. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift enligt tidtabell, och avgiftsfri parkering finns på plats. Här kan du koppla av i en av deras 3 utomhuspooler, och du har dessutom tillgång till gratis äventyrsbad och utomhustennisbana. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en spelhall. Ta dig en bit mat på Star Anise Restaurant, en av de 3 restauranger denna resort ståtar med, eller stanna på rummet och nyttja dess rumsservice dygnet runt. Mindre måltider finns även på deras kafé. Koppla av med en drink på boendets bar vid poolen eller en av 3 barer/lounger. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift från 07.30 till 10.00. Till förmån för våra kunder har vi angett ett betyg baserat på vårt stjärngraderingssystem.
  • Avgift för frukostbuffé: CNY 168 för vuxna och CNY 88 för barn
  • Avgift för flygtransfer: CNY 350 per fordon (enkel resa, max. antal passagerare 4)
  • Avgift för extrasäng: CNY 480.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Poolen är öppen mellan mars och december.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Boendet välkomnar alla gäster, oavsett sexuell läggning och könsidentitet (HBTQ+-vänligt).

Karta Renaissance Sanya Haitang Bay Resort

Adress

Sanya Hainan

GPS: N 18.357098 E 109.73661

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare