1 / 36

Om Sciacca

Köket är utrustat med en stor kyl med frys, en spishäll och en mikrovågsugn. En LCD-tv med satellitkanaler står för underhållningen, och gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Det privata badrummet med dusch har bidé och hårtork. Bekvämligheter som ingår är kaffe- och tebryggare och städning dagligen. Det går även att få gratis spjälsäng om du ber om det. Gäster har tillgång till bland annat expressincheckning, kemtvätt/tvättjänster och bagageförvaring. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och avgiftsfri parkering finns på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan njuta av massage. Boendet har även gratis wi-fi, gemensamt vardagsrum och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. När du vill äta något på detta boende, kan du välja mellan deras restaurang och deras kafé. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Gäster debiteras en förbrukningsbaserad luftkonditioneringsavgift vid utcheckning.

  • Alla gäster, även barn, måste vara närvarande vid incheckning och uppvisa statligt utfärdad legitimation eller pass.
  • Förhandsbokningar krävs för golftider. Bokningar kan göras genom att kontakta detta boende innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Husdjur tillåts endast i vissa rum och det tillämpas även andra begränsningar vad gäller husdjur (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter). Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.
  • Boendet rengörs av städpersonal.

Karta över 3sirene

Adress

3sirene

Sciacca, Italien

N 37.490565 E 13.172479

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare