1 / 43

Mandarina Luxembourg Airport Hotel

Luxemburg, Luxemburg

Om Senningerberg

I Niederanven hittar du Mandarina Luxembourg Airport Hotel en fem minuters bilfärd från Golf Club Grand Ducal Luxembourg och Utopolis Luxemburg. Detta hotell ligger 3,7 km från Schlass Mënsbech och 4 km från Syrdall Schwemm. Känn dig som hemma i ett av de 108 luftkonditionerade rummen med golvvärme och LCD-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. På rummet finns telefon, skrivbord och kaffe- och tebryggare. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Golf Club Grand Ducal Luxembourg - 0,8 km
Luxembourg Fair Ground - 5 km
Schlass Mënsbech - 3,7 km
Syrdall Schwemm - 4 km
Utopolis Luxemburg - 4,1 km
Auchan köpcenter Kirchberg - 4,3 km
Luxexpo - 4,3 km
Exposition Halls - 4,6 km
Amerikanska kyrkogården - 6,5 km
Europaparlamentet - 6,6 km
D'Coque Nationella Idrottsscenter - 6,7 km
Europeiska kongresscentrumet Luxemburg - 6,8 km
Luxemburgs kongresscenter - 6,8 km
Place d'Europe - 7 km
Luxembourg-filharmonin - 7 km

Mandarina Luxembourg Airport Hotel rekommenderar att du använder flygplatsen Findel International Airport (LUX) - 2,5 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, reception (öppen dygnet runt) och bagageförvaring. Detta hotell har 2 konferensrum för olika typer av möten och events. Flygtransfer tur/retur är gratis (tillgänglig på begäran). Njut av utsikten från deras terrassen och dra nytta av deras gratis wi-fi och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Mandarina Luxembourg Airport Hotel har en restaurang som serverar gäster underbar mat. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift från 06.00 till 10.00. Hotelstars Union tilldelar officiella stjärnklassificeringar för boenden i Luxemburg. Detta boende har klassificerats som 3 stars.
  • Avgift för frukostbuffé: EUR 16 för vuxna och EUR 10 för barn
  • Avgift för husdjur: EUR 15 per husdjur per natt
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar
  • Spjälsäng (babysäng): EUR 10.0 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.

Karta över Mandarina Luxembourg Airport Hotel

Adress

Mandarina Luxembourg Airport Hotel

Senningerberg, Luxemburg

N 49.64056 E 6.2173431

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare