1 / 31

Om Sept-Iles

Hôtel Sept-Îles ligger i Sept-Iles bredvid en golfbana, en kort 2 minuters promenad från Sept-Iles Marina och 9 minuter från Centre de Sante et de Services Sociaux de Sept-Iles. Detta hotell vid stranden ligger 1,8 km från North Shore Regional Museum och 1,9 km från Salle de Spectacle de Sept-Iles. Känn dig som hemma i ett av de 75 rummen med kylskåp och platt-tv. Rummen har privata balkonger. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Badrummen har gratis toalettartiklar och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Sept-Iles Marina - 0,2 km
Centre de Sante et de Services Sociaux de Sept-Iles - 0,7 km
North Shore Regional Museum - 1,8 km
Salle de Spectacle de Sept-Iles - 1,8 km
Place de Ville köpcentrum - 2,3 km
Saint Lawrence River - 2,7 km
Musée Shaputuan - 2,9 km
Musée Régional de la Côte Nord - 2,9 km
Le Vieux Poste - 2,9 km
Old Post - 3 km
Galeries Montagnaises köpcentrum - 3,3 km
Club de Golf Sept-Iles - 5,2 km
Station de Ski Galix - 38,5 km

Hôtel Sept-Îles rekommenderar att du använder flygplatsen Sept-Iles, Quebec (YZV) - 10,4 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, expressincheckning och expressutcheckning. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här erbjuds ångbastu och fitnesscenter. Detta hotell har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en frisersalong. Du kan äta gott och beundra utsikten över havet på deras restaurang Le Restaurant de L'Hôtel, eller ta det lugnt på rummet med rumsservice dygnet runt. Avsluta dagen med en drink på boendets bar.
  • Avgift för sen utcheckning: CAD 30.00 (endast i mån av tillgång)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Ingen avgift tas ut för barn som är 5 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta över Hôtel Sept-Îles

Adress

Hôtel Sept-Îles

Sept-Iles, Québec, Kanada

N 50.204973 E -66.387169

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare