1 / 84

Seaden Sweet Park Hotel

Side, Turkiet

Om Side

Satellit-tv erbjuder underhållning. Badrummen har badkar eller dusch och hårtorkar. Gäster erbjuds telefon och minibarer, såväl som städning dagligen. Gäster har tillgång till bland annat reception (öppen dygnet runt), flerspråkig personal och bagageförvaring. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Skäm bort dig själv med bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du tillgång till bland annat bastu och säsongsöppen utomhuspool. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och shopping på boendet. Detta hotell är all inclusive. Priser inkluderar måltider och dryck på matställen inom området. Avgifter kan tillkomma på vissa restauranger för särskilda middagar, rätter, drycker och andra bekvämligheter.

Seaden Sweet Park Hotel har en restaurang som serverar gäster underbar mat. Mingla med andra gäster - här erbjuds alla gäster gratis mottagning dagligen. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar.

  • Sen utcheckning är möjlig mot en avgift (endast i mån av tillgång)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över Seaden Sweet Park Hotel

Adress

Seaden Sweet Park Hotel

Side, Medelhavskusten, Turkiet

N 36.771703 E 31.396298

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare