1 / 30

Knistad Herrgård

Skövde, Sverige

Om Skövde

Knistad Herrgård ligger i Skövde, en tio minuters bilfärd från både Stellas Lekland och Boulognerskogen. Detta hotell med exklusiv profil ligger 30,5 km från Skara Sommarland och 10 km från Högskolan i Skövde. Känn dig som hemma i ett av de 80 rummen med platt-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Badrummen har dusch och hårtorkar. På rummet finns skrivbord och separata sittutrymmen. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Stellas Lekland - 7 km
Boulognerskogen - 9,7 km
Högskolan i Skövde - 10 km
Arena Skövde - 10,7 km
Skövde kulturhus - 10,8 km
Hertig Johans torg - 11,4 km
Vasaporten - 11,5 km
Skövde Golfklubb - 14,2 km
Loppis Tidan - 19,3 km
Varnhems kloster - 24,3 km
Hjo stadspark - 27,5 km
Guldkroksbadet - 27,5 km
Axevalla travbana - 29,3 km
Vättern - 30,1 km
Skara Sommarland - 30,5 km

Den största flygplatsen i närheten är Jönköping Axamo Airport (JKG) - 96,3 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, kemtvätt/tvättjänster och bagageförvaring. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här kan du spela golf och har tillgång till både bastu och fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi, en eldstad i lobbyn och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Knistad Herrgård har en restaurang där gästerna kan avnjuta en utsökt måltid. Man kan även köpa nåt på deras snackbar/deli. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen mellan 07.00 och 10.00. Hotelstars Union tilldelar officiella stjärnklassificeringar för boenden i Sverige. Detta boende har klassificerats som 4 stars.
  • Spjälsängar (babysängar) finns tillgängliga mot tilläggsavgift
  • Avgift för extrasäng: SEK 250.0 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Ett barn, 3 år eller yngre, bor gratis i förälders eller vårdnadshavares rum om inga extrasängar används.
  • Husdjur tillåts endast i vissa rum och det tillämpas även andra begränsningar vad gäller husdjur. Gäster kan få tillåtelse att ta med sig husdjur genom att föranmäla detta. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över Knistad Herrgård

Adress

Knistad Herrgård

Skövde, Sverige

N 58.42114 E 13.945091

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare