1 / 48

Camping Paklenica

Zadar, Kroatien

Om Starigrad

Denna camping ligger i Starigrad på stranden, en kvarts promenad från både Paklenica nationalpark och S:t Peterskyrkan. Denna campingplats med exklusiv profil ligger 1 km från Etno kuća Marasović och 9,6 km från Ancient and Primeval Beech Forests of the Carpathians. Boendet har platt-tv. Det finns en privat möblerad balkong/terrass. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabelkanaler erbjuder underhållning. Badrummet har dusch, gratis toalettartiklar och hårtork. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

S:t Peterskyrkan - 0,5 km
Etno kuća Marasović - 1 km
Paklenica nationalpark - 1,2 km
Ancient and Primeval Beech Forests of the Carpathians - 9,6 km
St. Jurjas kyrka - 10,8 km
St. Jeronims kyrka - 17,6 km
Velebit nationalpark - 19,3 km
Maslenica-bron - 26,9 km
Novigrads slott - 32,3 km
St. Martins kyrka - 35,7 km
Supernova shoppingcenter - 40,3 km
Stanovi stadium - 41,9 km
Krešimir Ćosić arena - 42,2 km
Visnjik Sport Center - 42,3 km
City Walls - 42,3 km

Den största flygplatsen i närheten är Zadar (ZAD) - 49,8 km

Gäster har tillgång till bland annat bagageförvaring och tvättmöjligheter. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift och avgiftsfri parkering finns även på plats. Här har du tillgång till fritidsnöjen som utomhuspool och hyrcyklar. Boendet har även gratis wi-fi och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Denna camping har en restaurang där gästerna kan avnjuta en utsökt måltid. Man kan även köpa nåt på deras livsmedelsaffär/närbutik. Avsluta dagen med en drink på boendets bar eller bar vid poolen. Detta boende är stängt för säsongen under vintern.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • En stadsskatt tas ut av staden och betalas på boendet. Skatten är säsongsbunden och gäller inte alltid året om. Undantag från skatten kan finnas. Kontakta boendet med hjälp av uppgifterna i bokningsbekräftelsen för mer information.
  • Stadsskatt: Från 1 oktober till 31 mars, 1.30 EUR per person, per natt för vuxna; 0.65 EUR per natt för gäster i åldrarna 12–17 år. Skatten gäller inte barn under 12 år.
  • Stadsskatt: Från 1 april till 30 september, 1.80 EUR per person, per natt för vuxna; 0.90 EUR per natt för gäster i åldrarna 12–17 år. Skatten gäller inte barn under 12 år.
  • Avgift för städning: 35.00 EUR per boende och per vistelse
  • Administrationsavgift: 1 EUR per person per natt

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Deposition för husdjur: EUR 100 per vistelse
  • Avgift för husdjur: EUR 8 per husdjur per dag
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar
  • Spjälsäng (babysäng): EUR 6 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter).
  • Boendet rengörs av städpersonal.

Karta över Camping Paklenica

Adress

Camping Paklenica

Starigrad, Kroatien

N 44.286521 E 15.450671

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare