1 / 44

Villa Maji Bed & Breakfast

Om Swakopmund

I Swakopmund ligger Villa Maji Bed & Breakfast vid havet, en fem minuters bilfärd från både Platz Am Meer och Swakopmund Beach. Detta bed and breakfast vid stranden ligger 4,7 km från The Dome och 5,6 km från Swakopmund Museum. Känn dig som hemma i ett av de 9 rummen med platt-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Badrummen har dusch med regndusch. På rummet finns värdeförvaringsskåp och takfläkt. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Platz Am Meer - 1,6 km
Swakopmund Beach - 1,8 km
The Dome - 4,5 km
Swakopmund Museum - 5,6 km
Swakopmund Lighthouse - 5,6 km
Kristall Galerie - 6,2 km
OMEG Haus - 6,4 km
Old Country Court - 6,5 km
German Evangelical Lutheran Church - 6,5 km
Old German School - 6,6 km
Deutsche-Afrika Bank Building - 6,7 km
Hohenzollernhaus - 6,8 km
Hohenzollern Building - 6,8 km
Woermannhaus - 6,9 km
Alte Kaserne - 7,1 km

Den största flygplatsen i närheten är Walvis Bay (WVB) - 52,1 km

Gäster har tillgång till bland annat värdeförvaringsskåp i receptionen och kaffe i allmänt utrymme. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift och avgiftsfri parkering finns även på plats. Här erbjuds massage och du har tillgång till utomhuspool. Boendet har även gratis wi-fi och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Här erbjuds en gratis engelsk frukost dagligen mellan 07.30 och 09.00.
  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta bed and breakfast innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Ingen avgift tas ut för barn som är 5 år eller yngre som bor i samma rum som sina föräldrar eller vårdnadshavare om ingen extra sängutrustning krävs.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.

Karta över Villa Maji Bed & Breakfast

Adress

Villa Maji Bed & Breakfast

Swakopmund, Namibia

N -22.63221 E 14.52586

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare